mhm engineering

Om MHM Engineering

MHM Engineering ApS er et rådgivende Ingeniørfirma med stærke faglige kompetencer indenfor bygge- og anlægsbranchen. De primære kompetencer ligger indenfor tekniske installationer og anlægsområdet.

Under referencer kan du skabe dig et overblik over hvilke opgaver/projekter vi tidligere har løst. Firmaet er placeret i Ringsted centralt på sjælland og udfører opgaver i hele landet. Firmaet ejes og drives af Morten Hassel Madsen, som er uddannet VVS-tekniker, VVS-installatør og Kloakmester AK, og har rådgivererfaring fra ansættelser hos både Cowi og NNEPharmaplan.

Via et stærkt netværk af samarbejdspartnere, kan firmaet udføre alle slags ingeniør-opgaver indenfor bygge- og anlægsområdet.

Bankforbindelse
Nordea A/S, Helgeshøj Allé 33, 2630 Taastrup

Forsikring
Firmaet er forsikret i Tryg for en samlet sum på DK kr. 5.000.000,-

Vi samarbejder med mange forskellige virksomheder

Gennem årene har vi arbejdet sammen med mange forskellige virksomheder og privatkunder. Tag et kig i vores oversigt over referencer.

Ingeniørprojekter i alle former

Fælles for alle projekter er vores altoverskyggende mål om at være værdi-skabende for vores kunder. Dette opnår vi bl.a. ved at lægge meget stor vægt på forståelsen af vores kunders behov, samt forklare kunden, hvilke udfordringer de står overfor ifm. det forestående projekt og derved minimere risikoen for overraskelser.

Vi udfører ingeniørarbejde indenfor VVS-tekniske anlæg og anlægsarbejde, herunder kloakanlæg i bygge- og anlægsbranchen.

Vi udfører alle former for projektfaser, de typiske faser vil være projektforslag, forprojekt, myndighedsprojekt, hovedprojekt, udførelsen (herunder tilsynsarbejde) og afleveringsforretning.

har du brug for rådgivning?

Kontakt os for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed. Du kan enten kontakte os via besked ved at trykke på nedenstående knap eller ringe på 30 45 27 19.

Luk menu